OVER ONS
augustus 22, 2022
Media
augustus 18, 2022

Prêt-à-porter

Fares Moses presenteert de nieuwe Sanae Collection. Deze vrouwelijke collectie bestaat uit prachtige prêt-à-porter (ook wel ready to wear) genoemd.

Bezek onze webshop


Nieuwe collectie
Sanae collectie van Fares Moses
De prêt-à-porter-collectie is gemaakt om de schoonheid en kracht van vrouwen te vieren. Het is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal van een 6-jarig jong meisje genaamd Sanae uit Syrië. Een fotograaf legde haar vast op camera toen ze samen met haar familie vluchtte naar een vluchtelingenkamp in het noorden van Syrië.
De foto van haar illustreert haar schoonheid en grootsheid, ongeacht haar verdriet en pijn die aanwezig was. Daarom is onze prêt-à-porter-collectie een weerspiegeling van de grootste schoonheid van vrouwen.

Het verhaal achter de Prêt-à-porter-collectie


Zoals vermeld in onze inleiding, was Sanae een vluchteling uit Syrië. Ze liep met haar wilde haren en vuile handen naast een tent in het kamp, toen de fotograaf haar benaderde. Met een zachte stem en met een Syrisch accent zei hij: ‘Schat, schat, kijk eens deze kant op’. In een fractie van een seconde nam hij een foto van haar. De fotograaf was zo onder de indruk van haar prachtige ogen die vooral liefde en onschuld uitstralen.

Sanae is pas 6 jaar oud en is zich totaal niet bewust van de verwoesting die haar familie en land hebben meegemaakt. Ze zag er zo gelukkig uit met haar bruine geborduurde blouse en haar oorbellen. Telkens wanneer haar moeder boos op haar was, rende ze naar haar vader die haar recht in de groene ogen aankeek, glimlachte en zei: ‘Schat, het is oké’.


Over de Ready To Wear-collectie


De Ready To Wear collectie 2020/2021 bestaat uit een exclusieve Jumpsuit, Jurken, een Long Shirt en vele extra’s! We hebben prachtige kleurencombinaties gebruikt, zoals roze met wit en zwart met wit om vrouwen essentiële stukken voor haar garderobe aan te bieden. In deze collectie wordt de kleur zwart geassocieerd met macht, autoriteit en kracht, terwijl de kleur wit synoniem staat voor een nieuw begin. De kleur roze, een sterk vrouwelijke kleur, vertegenwoordigt de zoetheid en onschuld van het kind in ons allemaal.

Een persoonlijke en onvergetelijke ervaring
We werken vooral op afspraak, zodat je van onze onverdeelde aandacht geniet en profiteert van het exclusieve gebruik van de hele boetiek. Zo creëren we een zeer persoonlijke en onvergetelijke ervaring voor jou en je entourage! Kom langs en ontdek waarom Fares zoveel uitstekende reacties krijgt. Zodat jij de mooiste bent. Neem contact met ons op via WhatsApp of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.